Overige

Ondernemende dreumes

10000x per dag hoor ik de koelkastdeur kraken, staat mevrouw de bierflesjes er uit te halen. Kastdeur open laten staan? L zit in de kast en haalt de aardappelen uit de zak. Vaatwasser open laten staan? L helpt wel even met uitruimen…al het bestek ligt in de bijkeuken. De mand met opgevouwen was staat net iets te laag op een stoel, wie staat er bij en trekt alle was er uit? Juist mijn ondernemende dreumes. Ze is alles in huis aan het ontdekken.

En die mooie speelgoedkist blijft gewoon dicht en vol! Zonde van al dat geld als ze er amper mee speelt.
Mijn dochter heeft geen speelgoed nodig. Ze vermaakt zich ook wel met een afstandsbediening, een lege cola-fles of de reclamefolders!
Helaas vinden papa en mama dit niet altijd maar goed…gevolg; draaaaama!! Huilende en gillende dreumes. Gelukkig is ze snel af te leiden met wat anders, waar ze zich dan wel weer even mee vermaakt, om vervolgens weer iets nieuws uit te vinden. Ik moet toe geven dat ik het soms helemaal niet erg vind als ze even ligt te slapen tussen de middag. Dan kan ik alles weer een beetje opruimen en kan ik ook even mijn thee opdrinken, die het grootste gedeelte van de dag altijd maar koud staat te worden.
Maar na 2 uurtjes ‘niks doen’ ben ik toch wel weer blij als ze wakker is. En gaan we samen weer gezellig op ontdekkingstocht door de kamer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s