Overige

Handige hulpjes

Mijn dochter van 17 maanden vindt het tegenwoordig erg leuk om papa en mama te helpen! Uiteraard maken wij daar gretig gebruik van, want als ze 17 jaar is zal ze waarschijnlijk een stuk minder vrijwillig willen helpen.

Ze pakt een onderzetter uit de la als ik met een glas drinken aan kom. Ze ruimt mijn glad op als het leeg is.  Als ze geknoeid heeft pakt ze zelf de handdoek van de verwarming en dweilt het op.  Ook de vaatwasser uitruimen vindt ze prachtig. Waar ik altijd het bestekmandje uit de vaatwasser haal om het bestek in de la te doen loopt zij tien keer heen en weer met een lepel.  Ach zo heeft ze wat te doen en zijn er allebei tevreden!

Soms kan ze ook wel iets ‘te goed’ helpen.  Zo vind ik regelmatig pollepels tussen de pannen. Stopt ze de vieze was meteen in de droger of gooit ze schone sokken in de mand met vuile was.  En vandaag lagen er na het boodschappen opruimen ineens wel heel veel dingen in de koelkast. Ik heb de chips er toch maar weer even uit gehaald!

Maar ondanks dat blijf ik genieten van mijn handige hulpje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s