Naar buiten

Bellen blazen met de hond

Het is mooi weer, dus lekker de tuin in. Bellen blazen in de zon.

Na het eerst zelf een aantal keer geprobeerd te hebben, komt mijn dochter tot de conclusie dat het nog best lastig is. In de ene hand het potje met zeep, in de andere hand de bellenblaas en dan ook nog blazen zijn wel veel handelingen tegelijk voor een peuter!

Dan moet mama maar blazen. Maar…mama mag niks vasthouden!
Wat een mooie bellen, vol bewondering kijkt L. naar de bellen.  Ze zweven rustig mee in de wind.  Totdat….’hap, hap… De hond heeft ze ook ontdekt en vindt dit wel een leuk spelletje! Ook L vindt dit leuk, dus mama mag nu de bellenblaas wel vasthouden. Samen maken ze zo veel mogelijk bellen kapot!
Helaas is het spelletje snel afgelopen als L het potje met bellenblaas ondersteboven houdt.  Maar we hebben toch even plezier gehad!

Geef een reactie