Overige

Hoera een jongen!

Na een zwangerschap van 39 weken en 5 dagen, was je daar ineens. Ons kleine mannetje, een zoon, een broertje!
Omdat je grote zus pas na 40 weken en 5 dagen werd geboren, was mama toch wel een beetje verbaasd toen de bevalling ineens begon. Ik ging er vanuit dat het wel maart zou worden voordat je geboren zou worden, maar daar dacht jij anders over. Je hebt netjes gewacht tot de verjaardag van oma voorbij was, en besloot toen, dat je wel eens wat meer wilde zien dan de binnenkant van mama haar buik.

Inmiddels zijn we al weer twee weken verder. En is het net alsof je er altijd al was. Slapeloze nachten, om de drie uur voeden, luiers verschonen, kruiken vullen, badderen, kraamvisite, beschuit met muisjes. Allemaal dingen die er tot twee weken terug nog niet waren. Maar het hoort er nu weer helemaal bij. En het is zo gewoon, alsof het nooit anders is geweest.

Je bent zo lief en tevreden en huilt alleen als je honger hebt. Je grote zus is trots op je en blij dat de baby eindelijk uit mama’s buik is.
En ook papa en mama genieten volop van de gezinsuitbreiding. Trots op je zus, omdat ze, ondanks dat ze wel even aan je moet wennen, het zo goed doet! En ze zo goed kan helpen.
We zijn trots op jou!

Dat je maar een grote, gezonde vent mag worden!

2 gedachten over “Hoera een jongen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s