De creatieve moeder

Haaksels #2

Ik vind altijd wel een goede reden om iets te haken. In deze blog deel ik de laatste creaties die uit mijn haaknaald rolde.

Onderzetters

Een tijdje geleden kochten we een nieuwe salontafel voor in de woonkamer. Ik vond dat daar ook bijpassende onderzetters bij hoorde.

Het patroon van de onderzetters vond ik hier Treasury creations

Het Mrs. Emonessy eendje

Als er weer een baby in mijn omgeving geboren wordt, vind ik het altijd leuk om daar iets voor te haken. Ik haakte het eendje van Mrs.Emonessy, de Nederlandse vertaling vind je hier.

Ik deed een rammelkraal in het eendje en haakte nog een bloemetje om het eendje op te leuken. Ergens ging er iets niet goed met het bloemetje, want ik haakte een blaadje meer dan in het patroon stond. Oeps! Maar ik vond hem zo ook leuk geworden.

Ben je opzoek naar een gehaakt cadeautje? Stuur dan een berichtje voor de mogelijkheden.

Lees ook: Haaksels

4 gedachten over “Haaksels #2

      1. Graag gedaan mijn blogs gaan alles voor de moderne vrouw.shopblogs en fashion en make- up blogs ook foto’s en lekkere recepten. Blogs over lekkere geurkaarsen , honing hoe gezond dat eigenlijk is….en lekkere koffie van alles.Leuk als je een kijkje neemt en een reactie achterlaat op iets wat jou aanspreekt.

        Like

  1. Pingback: Creativiteit tag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s