30 dagen bloggen

10 jaar later…

Als je mij 10 jaar geleden had gevraagd hoe mijn leven er over 10 jaar uit zou zien. Dan had ik het volgende gezegd; “Ik hoop dat ik dan samen woon en kinderen heb en een leuke baan heb.”
Nu wordt ik bijna 30! En volgens mijn beeld wat ik 10 jaar geleden had over nu, klopt wel aardig.
Wat is er veel gebeurd in de afgelopen 10 jaar.

Samen wonen

10 jaar geleden hadden mijn man en ik bijna en jaar ‘verkering’. Na 2 jaar pendelen tussen Friesland en Haarlem trok ik bij hem en zijn ouders in om in Leeuwarden een opleiding te volgen.
Een jaar later trokken we in ons eerste huurhuis. En in 2014 kochten we ons eerste huis. Waar we nu nog steeds heel fijn wonen. Deze zomer zijn we 3 jaar getrouwd.

Kinderen

Vlak nadat we in ons huurhuis woonden raakte ik in verwachting van onze dochter. In de zomer van 2012, ik was toen 23 jaar, werden we voor het eerst papa en mama.
Toen zij 2 jaar was, wilden we graag voor een 2e kindje gaan. Maar omdat we ook op huizenjacht waren, besloten we te wachten tot we verhuisd waren. Toen onze dochter 3,5 jaar was werd onze zoon geboren. Inmiddels zijn ze 6,5 en 3 jaar oud.

Werk

Ik heb de afgelopen jaren verschillende banen gehad. De ene was leuker dan de andere. Toen na 3 jaar invallen in de kinderopvang mijn contract werd opgezegd, dacht ik dat ik nooit meer in de kinderopvang aan de slag zou komen. Twijfels over omscholing en uiteindelijk ben ik als gastouder aan de slag gegaan om toch in mijn vakgebied te blijven. Dit heeft goed uitgepakt, want de kinderopvang trok toch weer aan. En inmiddels werk ik al bijna een jaar op een kinderdagverblijf.

Toekomst

Wat de toekomst ons brengt, weet ik natuurlijk nooit. Ik heb nog wel wensen en dromen.
We zijn druk met het verbouwen van ons huis. Dat heeft nu vooral prioriteit.
In mijn werk me meer richten op baby’s of het helpen van jonge ouders lijkt mij ook erg leuk. Maar dat is dan meer voor als mijn eigen kinderen wat groter zijn. Mijn gezin staat voorop dat is wat ik nu belangrijk vind. Ik wil er graag zijn voor mijn kinderen!

30 dagen bloggen
08/30

Uitgelichte Afbeelding: pixabay

Een gedachte over “10 jaar later…

Geef een reactie