30 dagen bloggen·Dankbaar

Waar ben ik dankbaar voor? – Maart

Op de laatste dag van de maand deel ik aan de hand van een aantal foto’s, waar ik dankbaar voor was deze maand.

Maart 2019

Jeugdsentiment

Ik kocht een kwartetspel, dat ik vroeger bij mijn oma altijd speelde! Nu kan ik dat doorgeven aan mijn eigen kinderen.

Feest

De jongste werd eind februari 3 jaar, zijn verjaardag vierden we in het eerste weekend van maart. Met een zelfgemaakte Thomas de trein taart.

Bowlen

Omdat mijn moeder jarig was, gingen we bowlen met mijn ouders, broertje, schoonzus en ons gezin. Voor de kinderen voor het eerst. Maar met de glijbaan, waar je de bowlingbal vanaf kan rollen, was het ook voor de kinderen een groot succes!

Vliegeren

Een regenachtige dag. Even uitwaaien met een zelfgemaakge vlieger van een pedaalemmerzakje.

De 14 van Terherne

Samen met mijn moeder wandelde ik mee met de 14 van Terherne. Een prachtige wandeltocht van 14 km in de omgeving van Terherne. En ook nog eens heel gezellig om samen met mijn moeder iets te doen zonder de kinderen erbij.

Lente

We begonnen de maand met veel regen. Maar gelukkig hadden we ook al een aantal mooie lente dagen. We gingen in de tuin bezig en de kinderen konden lekker buiten spelen.

Wat waren jullie dankbare momenten deze maand? Laat een reactie achter onder deze blog.

2 gedachten over “Waar ben ik dankbaar voor? – Maart

Geef een reactie