30 dagen bloggen

30 blogs! Het is gelukt!

Het is klaar, het zit er op.
De 30 dagen bloggen challenge is ten einde. En het is gelukt. Ik heb 30 blogs geplaatst. Hoewel ik een heel klein beetje heb gesmokkeld, want ik kwam door het skippen van een maandag, een dag tekort deze week. Daarom heb ik gisteren 2 blogs geplaatst. Om vandaag toch mijn 30e blog te kunnen plaatsen.

Het is gelukt!

En bij deze, het is gelukt. Ik ben best trots. Van te voren had ik nooit verwacht dat het me zou lukken. Na een week dacht ik, waar ben ik aan begonnen. Maar ik heb het afgemaakt. Ik vond het super leuk om te doen. Ik heb ook veel geleerd. Door blogs van anderen te lezen, hoe pakt een ander het aan? En ook heb ik leuk contact met mede bloggers en wisselen we onderling tips of tags uit.

En nu?

Het zal vast een beetje stiller worden.
Maar ik wil proberen elke week minimaal 2 blogs te plaatsen. Ik heb door deze challenge genoeg ideeën en nog wat concepten klaar staan. Maar als iemand nog tips of ideeën heeft, zijn die altijd welkom!

Nog een paar feitjes over de 30 dagen bloggen challenge

Wist je dat…

  • De blog, Waar ben ik dankbaar voor, maandelijks terug zal keren.
  • De blog 10 jaar later de best gelezen blog is van de challenge
  • Je alle 30 blogs van de challenge terug kunt vinden onder het kopje 30 dagen bloggen
  • Mijn blog de afgelopen maanden al meer bezoekers heeft gehad dan in heel 2018!
  • Petra een gastblog schreef over Palmpasen
  • Gastblogs voor mijn website altijd welkom zijn!
  • Miekids heel vaak op mijn blogs reageert en ik dat ontzettend lief vind.
  • Ik het ook heel leuk vind als anderen een reactie achter laten onder een blog.
  • Ik hoop dat jullie het leuk vonden om zo veel blogs van mijn hand te lezen!
  • Ik hoop dat jullie mij (blijven) volgen!

Tot snel!

Xxx Mama Jezz

30 dagen bloggen
30/30

3 gedachten over “30 blogs! Het is gelukt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s