De vader

5 vaderdag tips om te knutselen

Wij doen nooit zo veel bijzonders met moeder- en vaderdag. De kinderen maken iets op school of de opvang. En die cadeautjes geven we ‘s ochtends, samen met een ontbijtje op bed.

Toch ik vind heeft stiekem toch altijd wel leuk om mijn man, de vader van mijn kinderen, een kleinigheidje te geven. Of om samen met de kinderen thuis nog iets te fröbelen.

In deze blog heb ik 5 tips verzameld om samen met de kinderen te maken voor vaderdag.

Magneetjes voor vaderdag

Ken je dat zwarte papier, waar als je er overheen krast verschillende kleuren tevoorschijn komen?  Ik vond deze leuke hartjes magneten waar je kind zelf een mooie tekening op kan maken. Leuk voor op de koelkast.

var bol_sitebar_v2={“id”:”bol_1622896511836″, “baseUrl”:”partner.bol.com”,”productId”:”9200000045910161″,”familyId”:””,”siteId”:”1007545″,”target”:true,”rating”:true,”price”:true,”deliveryDescription”:true,”button”:true,”linkName”:”Maak%20ontwerp%20je%20eigen%20hart%20kraskunst-magneten%20…”,”linkSubId”:””};https://partner.bol.com/promotion/static/js/partnerProductlinkV2.js

Vaderdag sokken

Op Pinterest kwam ik het idee voor zelfgemaakte vrolijke sokken tegen. Koop een paar witte sportsokken en laat je kind ze vrolijk versieren met textielstiften. Zou papa ze aan doen?

Vaderdag sokken

Fotolijstje

Werkt papa op kantoor? Dan vind hij het vast leuk om een mooie foto van zijn kinderen op zijn bureau te hebben staan. Je kunt een simpel houten fotolijstje op verschillende manieren laten versieren. Kleuren, verven, maar bijvoorbeeld ook beplakken met schelpen of stenen.

Bron: morenascorner.com

Sleutelhanger van krimpfolie

Met krimpfolie kan je leuke sleutelhangers maken. De omtrek van een kinderhand of laat je kind een mooie tekening maken op het folie. Het krimpfolie moet even in de oven. Daarna kun je er een sleutelhanger van maken. Zo heeft papa iets moois van zijn kind aan zijn sleutelbos hangen.

var bol_sitebar_v2={“id”:”bol_1622897240945″, “baseUrl”:”partner.bol.com”,”productId”:”9200000091234654″,”familyId”:””,”siteId”:”1007545″,”target”:true,”rating”:true,”price”:true,”deliveryDescription”:true,”button”:true,”linkName”:”Krimpie%20Dinkie%20krimpfolie%20transparant%20glans%20%282…”,”linkSubId”:””};https://partner.bol.com/promotion/static/js/partnerProductlinkV2.js

Voor de handige papa’s

Klust papa graag in en om huis? Dan vind papa het vast leuk om een gepersonaliseerde hamer of te hebben. Het houten handvat van de hamer kan je laten verven door je kind. Daarna aflakken en timmeren maar!

Bron: RangeTesjouets.com

Heb jij nog leuke ideeën voor vaderdag? Laat een reactie achter onder deze blog.


Let op deze blog bevat affiliatie links.

Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en andere leuke berichten via mamajezzblog op Instagram of Facebook.

3 gedachten over “5 vaderdag tips om te knutselen

Geef een reactie