De creatieve moeder

5 tips voor vaderdag

Zondag 16 juni is het vaderdag! Wij doen nooit zo veel bijzonders met moeder- en vaderdag. De kinderen maken (dit jaar voor het eerst allebei) iets op school en de opvang. En die cadeautjes geven we ‘s ochtends, samen mer een ontbijtje op bed.

Toch ik vind heeft stiekem toch altijd wel leuk om mijn man, de vader van mijn kinderen, een kleinigheidje te geven. Of om samen met de kinderen thuis nog iets te fröbelen.

In deze blog heb ik 5 tips verzameld om samen met de kinderen te maken of geven voor vaderdag.

Magneetjes

Ken je dat zwarte papier, waar als je er overheen krast verschillende kleuren tevoorschijn komen? Op bol.com vond ik deze leuke hartjes magneten waar je kind zelf een mooie tekening op kan maken. Leuk voor op de koelkast.

Happy soks

Op Pinterest kwam ik het idee voor zelfgemaakte vrolijke sokken tegen. Koop een paar witte sportsokken en laat je kind ze vrolijk versieren met textielstiften. Zou papa ze aan doen?

Bron: Pinterest

Fotolijstje

Werkt papa op kantoor? Dan vind hij het vast leuk om een mooie foto van zijn kinderen op zijn bureau te hebben staan. Je kunt een simpel houten fotolijstje op verschillende manieren laten versieren. Kleuren, verven, maar bijvoorbeeld ook beplakken met schelpen of stenen.

Bron: morenascorner.com

Vader en zoon

Heb jij een zoon? Hoe zou het dan zijn als je man en zoon het zelfde shirt of de zelfde zwembroek hebben? Verschillende winkels en webshops hebben momenteel leuke aanbiedingen.

Handige papa

Klust papa graag in en om huis? Dan vind papa het vast leuk om een gepersonaliseerde hamer of rolmaat te hebben. Het houten handvat van de hamer kan je laten verven door je kind. Een gepersonaliseerde rolmaat kwam ik tegen bij Creamamalejow.

Bron: RangeTesjouets.com

Heb jij nog leuke ideeën voor vaderdag? Laat een reactie achter onder deze blog.


Deze blog bevat een affiliatielink.

Een gedachte over “5 tips voor vaderdag

Geef een reactie