Overige

Mijn man; de papa

Bron: Lentezoet

Ik kwam dit lieve gedichtje van Lentezoet tegen. Dat gaf mij inspiratie voor deze blog. Over mijn man, de papa van mijn kinderen. Van wie ik al bijna 11 jaar houd.

11 jaar samen

Toen ik mijn man, deze zomer 11 jaar geleden leerde kennen, sloeg de vonk al snel over. Maar hij woonde in Friesland en ik was daar slechts op vakantie. Heel wat weekenden reden we heen en weer tussen Haarlem en Friesland. Want het voelde goed, dus dat hadden we voor elkaar over. Na 2 jaar heen en weer pendelen, koos ik ervoor om bij hem in Friesland te komen wonen. Ik zocht een baan en trok bij hem in. 1,5 jaar later was ik in verwachting van ons eerste kindje.

Voor het eerst papa

Na een relatie van 4 jaar werden we voor het eerst papa en mama van een prachtige dochter. En wat ben ik ontzettend trots op mijn man. Hij was op slag verliefd op onze dochter. Een echte trotse papa. Dat maakte mij alleen maar verliefder.
Na de geboorte van onze zoon, voelde alles zo goed, dat we besloten te trouwen. Ik wilde dat we allemaal de zelfde achternaam hadden.

Papa

Wat ben ik trots op hoe mij man alles doet. 5 dagen in de week hard werken en daarnaast voor ons als gezin, voor zijn kinderen. Stoeien met de jongste na een lange dag werken. Boekjes lezen met de oudste als ze daar om vraagt. Met z’n alles dagjes uit. Maar ook een dagje alleen met de kinderen, draait hij zijn hand niet voor om.

Hij geniet zichtbaar van de kinderen en zij van hem! Ze zijn dol op elkaar. En dat maakt dat ik zo veel van hem houd.

Fijne vaderdag!

3 gedachten over “Mijn man; de papa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s