De actieve moeder

De vakantie bucketlist

Zomervakantie, de kinderen zijn 6 weken lang vrij. Veel gezinnen vertrekken voor een weekje of langer naar zonnige vakantie bestemmingen of vakantie in eigen land.

Thuis vakantie

En wij? Wij blijven dit jaar thuis. We zitten namelijk midden in een verbouwing en willen onze tijd en geld liever daar aan besteden.
Maar dat wil niet zeggen dat we geen vakantie vieren .

We hebben 3 weken vrij genomen aan het einde van de vakantie. De eerste drie weken vermaken de kinderen zich op de bso en opvang terwijl wij aan het werk zijn.
Daarna is het tijd voor leuke dingen.

Vakantie bucketlist

Samen met mijn kinderen maakte ik de vakantie bucketlist. Een lijst met dingen die ze graag willen doen. Ik beloof niet dat we alles doen wat op de lijst staat, maar de bedoeling is wel dat we zo veel mogelijk gaan doen.

Luchtballonnen kijken en zwemmen hebben we al af kunnen strepen.
Verder staan er onder andere dingen op als, naar de bioscoop, zomercupcakes bakken en mijn dochter wil graag een taartje eten met papa en naar een waddeneiland.
Op deze manier komen wij de vakantie wel door!

Wat doen jullie deze zomervakantie?


Lees ook: Review – Speelpark Sanjesfertier

3 gedachten over “De vakantie bucketlist

  1. Jullie hebben ook zo’n mooi lijstje, met leuke en haalbare activiteiten. Ook hier hebben we zo’n lijstje omdat we niet op vakantie gaan deze zomer. Wij hebben nog even een keer gebruik gemaakt van het feit dat onze dochter nog niet leerplichtig was.

    1. Leuk dat jullie ook een lijstje hebben! Vooral voor mijn dochter is het fijn om een beetje een idee te hebben wat kunnen doen in de vakantie. Toen de oudste nog niet leerplichtig was gingen we ook buiten de zomervakantie. Scheelt toch!

Geef een reactie

De actieve moeder

Thuis vakantie bucketlist

Zomervakantie, de kinderen zijn 6 weken lang vrij. Veel gezinnen vertrekken voor een weekje of langer naar zonnige vakantie bestemmingen of vakantie in eigen land. En wij? Wij blijven lekker thuis en maakten een bucketlist met activiteiten die we graag willen doen deze zomer tijdens onze thuis vakantie. 

Thuis vakantie

Dat we thuis blijven betekend niet dat we geen vakantie hebben. Mijn man en ik hebben 3 weken vrij genomen aan het einde van de vakantie. Zodat we leuke dingen kunnen doen met de kinderen en tussendoor wat in huis kunnen klussen. We hebben een fijne grote tuin.  Als het mooi weer is, staat de voordeur altijd open en zijn we veel buiten te vinden. We hebben dan meteen een thuis vakantie gevoel.

Vakantie bucketlist

Samen met mijn kinderen maakte ik de vakantie bucketlist. Een lijst met dingen die ze graag willen doen. Ik beloof niet dat we alles doen wat op de lijst staat, maar de bedoeling is wel dat we zo veel mogelijk gaan doen.

Luchtballonnen kijken en zwemmen hebben we al af kunnen strepen.
Verder staan er onder andere dingen op als, naar de bioscoop, zomercupcakes bakken en mijn dochter wil graag een taartje eten met papa en naar een waddeneiland.
Op deze manier komen wij de vakantie wel door!

Wat doen jullie deze zomervakantie?


Lees ook: Review – Speelpark Sanjesfertier

3 gedachten over “Thuis vakantie bucketlist

  1. Jullie hebben ook zo’n mooi lijstje, met leuke en haalbare activiteiten. Ook hier hebben we zo’n lijstje omdat we niet op vakantie gaan deze zomer. Wij hebben nog even een keer gebruik gemaakt van het feit dat onze dochter nog niet leerplichtig was.

    1. Leuk dat jullie ook een lijstje hebben! Vooral voor mijn dochter is het fijn om een beetje een idee te hebben wat kunnen doen in de vakantie. Toen de oudste nog niet leerplichtig was gingen we ook buiten de zomervakantie. Scheelt toch!

Geef een reactie