Dankbaar

Waar ben ik dankbaar voor – September

Vandaag is het de laatste dag van september. Dat betekend dat het weer tijd is voor een overzicht van de maand. De dingen waar in dankbaar voor was in september aan de hand van een fotoblog.

Kijk je mee?

September

Naar het bos

De dag nadat we de 7e verjaardag van de oudste hadden gevierd, gingen we ontladen tijdens een boswandeling met de hond. Lekker even rennen in de buitenlucht.

Bloemetjes plukken

Mijn zoon is dol op bloemetjes. Hij plukt altijd bloemetjes voor mij. En die moeten dan ook altijd in een vaasje op tafel. Ik heb goede hoop voor zijn toekomstige vriendin, die vast regelmatig een bosje bloemen van hem krijgt.

Oudergesprek

Ik had op school een oudergesprek over mijn dochter. Wat verwacht ze te leren in groep 4, wat vind ze leuk en wat vind ze lastig. Wie zijn haar vriendinnetjes op school. Een fijne manier om even kennis te maken met de juffen.

Loopfiets

De jongste houdt er niet zo van om zelf te lopen als we de hond uitlaten of naar de stad gaan. Maar voor de kinderwagen wordt hij nu echt te groot. En een gewone fiets vind hij nog wat spannend. Daarom kochten we een loopfiets voor hem. Een groot succes, de fiets gaat overal mee naartoe.

Varen

Voordat de herfst echt zijn intrede zou maken, was het nog even zomers weer. Een goed excuus om nog even een rondje te varen met mijn moeder. Wat een fijne middag op het water.

Appeltaart

Om het weekend en de herfst te vieren, bakte ik een lekkere appelkruimeltaart.

Waar was jij dankbaar voor in september? Laat een reactie achter onder deze blog.


Blogs van september

Geef een reactie