De kinderen

De drukste weken van het jaar

De herfstvakantie is voorbij gevlogen.
Terwijl ik drie dagen aan het werk was, had mijn dochter een logeerpartijtje en ging ze twee dagen naar de bso. Even niet rekenen en taal op school. Maar fijn spelen en ontspannen.
Op mijn vrije dagen sliepen we uit en deden we gezellige dingen thuis of gingen we een dagje weg.

Drukste tijd van het jaar

De tassen staan weer klaar voor de komende schoolweek. De drukste periode van het jaar komt er aan. 8 drukke weken tot aan de kerstvakantie.
We kijken uit naar verschillende dingen.
De verjaardag van mijn man, de show van K3, Sint maarten, Sinterklaas, kerst, oud en nieuw. De feestelijke dagen volgen elkaar vliegensvlug op.
Gezellig! Ik geniet echt van mijn kinderen die zo van deze feest periode genieten.
Maar ze worden er ook zenuwachtig en gespannen van.

Laatste jaar?

Mijn dochter wordt natuurlijk ook steeds ouder. Ze is dit naar 7 geworden en gelooft nog steeds in Sinterklaas. (Iets met het oudste kind geloof ik.) Sterker nog, ze is er nu al mee bezig. Zo heeft ze van een klasgenootje gehoord dat de beste man dit jaar met de trein aankomt. En heeft ze pas een boekje voor hem gemaakt omdat het niet eerlijk is dat hij alleen cadeautjes geeft maar niet zelf iets krijgt. Ontzettend lief. Vooralsnog heeft ze de vraag nog niet gesteld.
Ik besef me maar al te goed dat dit misschien wel het laatste jaar is dat mijn beide kinderen in het verhaal Sinterklaas geloven.

Daarom gaan we maar extra genieten van de komende feestelijke periode. ❤

Wat is jullie favoriete feest? Laat een reactie achter onder deze blog.


Lees ook: 11 november is de dag…

Geef een reactie