Overige

Jaaroverzicht 2019

2019 is bijna voorbij. Overal zie je weer lijstjes met jaaroverzichten voorbij komen. Ik maakte er ook mijn jaaroverzicht van 2019.

De blog

Mijn blog is afgelopen jaar flink gegroeid. Ik ben zelf ook fanatieker geworden met het plaatsen van blogs.

De meest gelezen blog van het afgelopen jaar is Het bevallingsverhaal van Daniëlle

In Maart ben ik begonnen met de maandoverzichten aan de hand van foto’s. Ook deze worden goed bekeken.

De kinderen

Mijn zoon werd in februari 3 jaar. En wat was het heerlijk weer op zijn verjaardag. We zaten zelfs zonder jas buiten taart te eten! Daarnaast zijn we van gastouder overgestapt naar kinderdagverblijf. En dat heeft hem zo goed gedaan. Hij is enorm gegroeid in het afgelopen jaar. Een super sociale en vrolijke peuter.

Mijn dochter ging over van groep 3 naar groep 4. En jeetje waar ze een jaar geleden nog hakkelend de zinnetjes in een boekje las, leest ze nu alles wat ze voorbij ziet komen. De gedichtjes met, Sinterklaas, daar draaide ze haar hand niet voor om. Haar 7e verjaardag vierden we met een gezellig high tea kinderfeestje voor haar vriendinnen.

Mijn eigen jaar

Afgelopen juni werd ik 30 jaar. En dat voelt toch wel een beetje oud ineens. Haha!

Mijn man en ik waren dit jaar 11 jaar samen, waarvan 3 jaar getrouwd.

Daarnaast ben ik in november van baan veranderd. Nog steeds in de kinderopvang, maar nu ergens anders. Ik heb het erg naar mijn zin daar. Maar ben nog wel een beetje zoekende naar de balans tussen werk en gezin. Vooral omdat mijn man ook lange dagen maakt, komt de avondspits na een dag werken vaak op mij aan. Daar maken we altijd het beste van.

Ik geniet enorm van het moederschap en de (kleine) uitstapjes met mijn kinderen. Nu ze wat groter worden, gaan ze steeds meer samen met elkaar spelen. Dat maakt uitstapjes ook steeds makkelijker. Al is het maar een rondje wandelen of fietsen. Mijn dochter gaat het liefst altijd op haar eigen fiets. En de loopfiets van mijn zoon gaat overal mee naar toe.

2019 was een fijn jaar. We genoten van de mooie en kleine dingen die het ons gebracht heeft.
We kijken uit naar 2020!

Fijne jaarwisseling!

2 gedachten over “Jaaroverzicht 2019

Geef een reactie