De creatieve moeder·Feest

Ik ga naar de basisschool – afscheids traktatie

Wordt jouw peuter binnenkort 4 jaar en mag hij naar de basisschool? Dan hoort daar een leuke afscheids traktatie voor de opvang bij!
Ik vroeg mijn volgers om inspiratie en zette de leukste ideeen op een rijtje.

Aju paraplu

Simpel en lekker. Zo’n paraplu kan je natuurlijk in iedere traktatie prikken. Anne maakte deze leuke traktatie met ijshoorntjes gevuld met fruit.

Ik race er vandoor

Een autotje cadeau krijgen bij een feestje vind bijna elke peuter wel leuk. Deze racebaan is gemaakt van ontbijtkoek maar je kan ook op een banaan een racebaan maken, autootje er op en race maar naar de basisschool.Ik vond het beregezellig

Een zakje snoep, of koekjes of knijpfruit eigenlijk kan je deze beregezellige traktatie met heel veel dingen maken. Maar net wat je zelf het liefste trqkteert. Een beertje er op en een rol toeter er aan vast en de traktatie is klaar.

Afbeelding van Thuisfuif

Ik wil niet opscheppen, maar ik ga naar de basisschool

Deze traktatie kan je maken met een schepje of een zandbak figuurtje. Deze kan je vullen met groenten of iets anders lekkers. En daarna hebben de kinderen iets leuks om mee in de zandbak te spelen.

Afbeelding van Thuisfuif

Ik vlieg er vandoor

Debbie maakte deze leuke taart met een vliegtuigjes er op.

Wat voor traktatie maakte jij, toen je kind naar de basisschool ging? Laat een reactie achter onder deze blog.


Uitgelichte afbeelding: Pixabay