De mooiste momenten van 2020·Maandverslag

De mooiste momenten van…Januari

Een nieuw jaar, een nieuw foto-maandverslag. Vonden jullie januari ook zo lang duren?

Januari 2020

Gelukkig nieuwjaar

Eigenlijk is deze foto nog van december. We staken op 31 december voordat de jongste naar bed ging, wat sterretjes af. Zo luiden we met het gezin alvast het nieuwe jaar in. De oudste bleef de hele avond op, voor het eerst. Om 0.00 was het zo mistig dat we helaas niet zo veel vuurwerk konden zien.

Zwanger

Ik maakte op sociale media, bekend dat wij ons 3e kindje verwachten. En daar kreeg ik super veel lieve reacties op!

Instagram @mamajezzblog

Zwemles

Weer een stapje dichter bij het zwemdiploma. Het nieuwe jaar begon goed voor Lyanne, in haar nieuwe ‘geluks-bikini’. Ze mocht voor het eerst met kleren aan zwemmen.

Naar het park

Iets minder leuk was, dat ik buikgriep kreeg. Na een paar dagen binnen zitten, gingen we lekker naar het park om de hond uit te laten en in de speeltuin te spelen.

16 weken zwanger

Ik plaatste op mijn blog een zwangerschaps update. Na de 20weken echo, komend3 maand, zal ik een nieuwe update plaatsen.

Nationale voorleesdagen

Omdat het de nationale voorleesdagen waren, gingen we naar de bibliotheek. Daar werd het verhaal van moppereend verteld met muziek en dans. Erg leuk en interactief.

Stakende leerkrachten

De leerkrachten gingen weer staken. Maar hier op school stond er al een studiedag gepland voor 31 januari. De school besloot om 30 januari gewoon open te zijn. Vandaag hadden de kinderen een vrije dag. Ik liet de kinderen uit in ballorig.


Blogs van januari

Geef een reactie