De mooiste momenten van 2020·Maandverslag

De mooiste momenten van Maart

De maand maart is voorbij. Een maand die zo gewoon begon, eindigde in een rare maand met thuisscholing, thuiswerken en vooral veel thuis blijven. Toch proberen we zo veel mogelijk van de kleine momentjes te genieten. Want ondanks de rare situatie waar we nu in zitten, wordt het wel lente en genieten we veel van de zon.
In deze blog blikken we terug op de mooie momenten van maart.

Maart

Naar school
Eind februari wordt onze zoon 4 jaar. In maart ging hij voor het eerst naar school. Wat had hij er zin in, maar toch vond hij het ook wel een beetje spannend. En mama stiekem ook.
Hoe zijn eerste weken op school waren lees je in deze blog.

Buiten spelen
Heel veel buiten spelen! Want na al die stormen in februari, werd het eindelijk lente! Met veel zon. Wij gingen lekker veel naar buiten.

Thuisscholing
En toen kwam half maart het bericht naar buiten, dat we vanwege de coronacrisis, zoveel mogelijk thuis moesten blijven. Scholen en opvang gingen dicht.
Ik geef mijn dochter thuisscholing en werk zelf ook thuis momenteel. Niet de ideale situatie, maar we maken er het beste van.

Pasen
We haalden paastakken en mijn zoon versierde ze mooi. Gezellig alvast een beetje Pasen in huis.

Post
Nu we niet bij elkaar op bezoek kunnen, sturen we regelmatig lieve post naar de mensen waarvan we houden. Een beetje liefde verspreiden via de post.

Zwangerschap
Mijn buik en baby groeien lekker door. Die baby zit veilig in mijn buik en heeft geen weet van alles wat er in de wereld gebeurd. Trappelt en beweegt veel. En ik mocht het hartje ook nog even horen tijdens de controle.

Een gedachte over “De mooiste momenten van Maart

  1. Zot he hoeveel er kan veranderen in een maand. Jammer dat hij net begonnen was en de school dan dicht ging. Maar hij zal het wel snel weer gewoon zijn. Tof dat alles zo goed gaat met het kleintje.

Geef een reactie