De mooiste momenten van 2020

De mooiste momenten van april

De hele maand april zaten wij in de intelligente lockdown. Een maand die voor ons bestond uit thuisonderwijs en veel buiten spelen. Kijk je mee naar onze mooiste momenten?

April

Kleding review

Naast mijn blogs hier, blog ik ook voor de site baby&kind. Hiervoor mochten we een review schijven over de mooie kleding van Lofff en Ledgends22. Je vindt die blog hier.

Glazen potjes versieren

Voor de kerk versierden we thuis glazen potjes. Deze hebben we voor de kerk neergezet. Met Pasen werden ze gebracht bij mensen die wel een lichtje kunnen gebruiken in deze moeilijke tijd.

Pasen

Ook Pasen werd natuurlijk gewoon thuis en in de tuin gevierd. Pake en beppe brachten paaseieren voor de kinderen. Deze hebben we later verstopt en gezocht in de tuin. En mijn dochter maakte deze leuke paashaas broodjes.

Zon, zon en nog meer zon

We hadden afgelopen maand heel veel zon en lekker weer. We gingen elke dag wel naar buiten. Lekker spelen en eten in de tuin.

Koningsdag

En ook Koningsdag vierden we thuis. Met een lekker oranje gebakje, we hingen de vlag uit en keken naar de toespraak van de koning. Tijdens een rondje fietsen verwonderde mijn zoon zich over de vele vlaggen die uit hingen. “Hier is ook de koning jarig”

Een gedachte over “De mooiste momenten van april

Geef een reactie