De mooiste momenten van 2020·Maandverslag

De mooiste momenten van Mei

Het is juni, de maand waarin in jarig ben. De maand waarin de baby misschien wel geboren zal worden? Voor nu blikken we eerst terug op de maand mei. Wat is er veel gebeurd afgelopen maand. Kijken jullie mee?

Mei

Meivakantie

De meivakantie voelde niet echt als vakantie, na al 6 weken met de kinderen thuis te zijn. Toch genoten we er wel van dat we even geen schoolwerk hoefden te maken. Ook was het weer in de meivakantie niet zo heel mooi, maar vermaakten we ons ook in de regenplassen en met bloemetjes plukken tijdens een wandeling met de hond.

Moederdag

We sloten de meivakantie af met moederdag. Ik kreeg een lief ontbijtje en de kinderen hadden mooie tekeningen. Ik schreef een blog over het moeder zijn. En we maakten wat foto’s van mijn dikke buik.

Naar school!

Eindelijk na 8 weken thuis, mochten de kinderen weer naar school. Weliswaar ook de dag, maar toch. Ze konden weer spelen met hun vriendjes, dingen leren van de juffen. Ze hadden er veel zin in. Mijn zoon vind het afscheid nemen bij het hek nog steeds wat lastig, maar zodra hij binnen is, is het goed en haal ik ‘s middags weer een blij jongetje uit school.

Zwemles

Een week na de scholen, begonnen ook eindelijk de zwemlessen weer! En omdat we voor iedere week dat ze geen les hadden een inhaalles kregen, plande ik meteen een extra les in voor mijn dochter. Lekker weer zwemmen en hopelijk nu ook snel afzwemmen.

Verlof

Hoewel ik al een hele tijd thuis zat, ging mijn verlof officieel van start. Ik ging langs op mijn werk om afscheid te nemen van collega’s en kinderen en werd verwend met lieve cadeautjes en bloemen.

Ook leuk om de lezen:

Wat waren voor jou de mooiste momenten van mei? Laat een reactie achter onder deze blog.


Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en andere leuke berichten via mamajezzblog op Instagram of Facebook.

3 gedachten over “De mooiste momenten van Mei

  1. Mei was heel anders dan gewoonlijk, maar daarom niet minder leuk. We ontdekten ook mooie wandelingen in ons dorp, hadden zeeĆ«n van tijd om te aperitieven en te picknicken en de middelste leerde fietsen šŸ˜Š.

Geef een reactie