De vader·Overige

Cadeautjes voor vaderdag

Volgende week is het vaderdag. Heb jij al een cadeautje voor je eigen vader of de vader van je kinderen? Ik vroeg op mijn Instagram om tips en zette deze voor jullie op een rijtje.

Iets lekkers

Waar houdt jouw man of vader van? Een speciaal biertje, lekker wijntje of misschien speciale koffie? Maak er een leuk pakketje van met een gegraveerd glas bierglas of een persoonlijke foto mok.
Wat lekkers om te borrelen doet het hier ook altijd goed.

Ixxi

Ik had er nog nooit van gehoord, maar bij Ixxi kun je mooie wanddecoratie bestellen. Een mooie foto van de (klein)kinderen aan de muur. Dat vindt toch elke vader of opa leuk.
Je kunt ook een cadeaubon bestellen zodat papa zelf iets moois kan uitzoeken.

Bron: pixabay

Papa armband

Je man (of vader) moet er van houden. Ik denk die van mij dit wel zou dragen.
Een stoere armband met de namen van de (klein)kinderen er in gegraveerd.

Lees ook: knutselen voor vaderdag.

Een emmer vol met spullen

Hier bij de supermarkt kan je gevulde emmers met een leuke opdruk kopen.
Maar je kan ook bij Leuk gemaakt een emmer bestellen en deze zelf vullen. Bijvoobeeld met spullen om de auto te wassen of met wat lekkers er in.

Boek voor papa

Geen tijd meer om iets te kopen of bestellen? Of gewoon leuk voor erbij? Bij Dozign staat een leuke printable voor een boek voor papa, wat je kind kan invullen. Die gaan wij zeker nog even maken deze week.

Heb jij nog leuke tips om te geven met vaderdag? Laat dan een reactie achter onder deze blog.Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en andere leuke berichten via mamajezzblog op Instagram of Facebook.

Let op, deze blog bevat affiliatie links

Select 2022 - 2Select 2022 - 2

2 gedachten over “Cadeautjes voor vaderdag

Geef een reactie