De vader·Overige

Cadeautjes voor vaderdag

Volgende week is het vaderdag. Heb jij al een cadeautje voor je eigen vader of de vader van je kinderen? Ik vroeg op mijn Instagram om tips en zette deze voor jullie op een rijtje.

Iets lekkers

Waar houdt je man van? Een speciaal biertje, lekker wijntje of misschien speciale koffie? Maak er een leuk pakketje van met een gegraveerd glas bierglas of een koffiemok met foto.

Ixxi

Ik had er nog nooit van gehoord, maar bij Ixxi kun je mooie wanddecoratie bestellen. Je kunt ook een cadeaubon bestellen zodat papa zelf iets moois kan uitzoeken.

Bron: pixabay

Papa armband

Je man (of vader) moet er van houden. Ik denk die van mij dit wel zou dragen. Een stoere armband met de namen van de (klein)kinderen er in gegraveerd.

Gepersonaliseerde cadeautjes

Een cadeautje met een persoonlijke tekst is al snel leuk. Op de website van Leuk gemaakt, staan veel leuke vaderdagcadeautjes.

Boek voor papa

Geen tijd meer om iets te kopen of bestellen? Of gewoon leuk voor erbij? Bij Dozign staat een leuke printable voor een boek voor papa, wat je kind kan invullen. Die gaan wij zeker nog even maken deze week.

Vorig jaar schreef ik deze blog met tips om te knutselen voor vaderdag.


Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en andere leuke berichten via mamajezzblog op Instagram of Facebook.

Dit is een niet gesponsorde blog. De tips zijn geheel op eigen initiatief tot stand gekomen.

2 gedachten over “Cadeautjes voor vaderdag

Ik vind het leuk als je reageert op deze blog