De mooiste momenten van 2020

De mooiste momenten van Juni

Juni is voorbij, we zijn op de helft van een jaar wat voor niemand loopt zoals verwacht. Gelukkig lijkt alles langzaamaan weer wat ‘gewoner’ te worden. We beleefden we in juni ook weer mooie momenten. Hele mooie momenten zelfs, want onze juli baby, werd een juni baby ♡ Kijk je mee?

Juni

Zwemdiploma

Eindelijk was het zo ver! 2 maanden later dan gepland, mocht onze dochter afzwemmen! En ondanks dat niet iedereen mocht komen kijken, maakten we er een feestje van met z’n vieren.

Naar school en verlof

De kinderen mochten weer alle dagen naar school! Deze mama vond dat stiekem wel fijn, toch nog een beetje van mijn verlof genieten, babywasjes draaien, haken voor de baby en middagdutjes doen. Genieten van de rust.

Jarig!

Op 12 juni vierde ik mijn 31e verjaardag. Ik kreeg mooie tekeningen en knutsels van de kinderen en werd door mijn man verwend met een rituals pakket voor mij en de baby. We vierden mijn verjaardag met visite, op gepaste afstand in de tuin, verspreid over het weekend. Het was heerlijk warm weer!

Hoera een zoon!

En wat (bijna) niemand wist, maar wij in dat verjaardagsweekend al wel, is dat het weekend erna, de baby er al zou zijn. 😉

Op 18 juni werd onze zoon Roan geboren. Grote zus en broer zijn super trots. We hebben een fijne kraamweek gehad en genieten volop van ons 3e kindje. Voorlopig zit ik nog lekker in mijn verlof bubbel terwijl de kinderen naar school zijn en mijn man weer aan het werk is. Als ik binnenkort weer een beetje ‘geland’ ben zal ik weer wat vaker bloggen en mijn bevallingsverhaal delen op mijn blog.


Ook leuk om te lezen;

– Hoera! ze heeft A!

– Cadeautjes voor vaderdag

3 gedachten over “De mooiste momenten van Juni

Geef een reactie