De mooiste momenten van 2020·Maandverslag

De mooiste momenten van juli en augustus

Omdat ik nog lekker in mijn verlof en baby-bubbel zat en de kinderen zomervakantie hadden, schreef ik in augustus geen blogs. Tijd om het bloggen weer op te pakken. In deze blog blik ik terug op de afgelopen 2 maanden.

Juli

Begin juli begon hier de zomervakantie voor de kinderen. Die begon wat druilerig. Maar wij vermaakten ons met spelletjes, knutselen, taart en af en toe een uitje naar het bos of op de thee bij mijn ouders.

Lekker stampen in de plassen na een regenachtige dag.

Geitjes aaien en spelen in het Koepelbos
Een dierentuin in de tuin

Augustus

In augustus hadden we een hittegolf. We zetten het badje in de tuin, zaten tussen de middag veel binnen met de baby. Die het trouwens goed deed met de warmte. Hij dronk en sliep veel. Half augustus gingen de kinderen weer naar school. Dit was voor de middelste best spannend. Maar inmiddels zitten ze weer helemaal in het ritme.

Afkoelen in het badje
Wandelingen in het natuurgebied
De jongste is 2 maanden oud
De oudste is 8 jaar!

Wat waren voor jullie de mooiste momenten van juli en augustus? Laat een reactie achter onder deze blog.

Meer foto’s zien van ons dagelijks leven? Volg mamajezzblog dan op Facebook of Instagram.

3 gedachten over “De mooiste momenten van juli en augustus

Geef een reactie