De kinderen·Feest

Cadeau tips voor meiden van 8 jaar

Vorige week werd onze dochter 8 jaar. Ze wist zelf niet zo goed wat ze voor haar verjaardag moest vragen. Dus maakten we samen een lijstje. Deze cadeautjes stonden daar onder andere op.

cadeau tips voor meiden van 8 jaar.

Lego Dots

Deze tip kreek ik van Thuisfuif. Ik had er nog nooit van gehoord, maar vond het er erg leuk uit zien. Je hebt veel verschillende Lego Dots sets in verschillende prijzen, dus ideaal om aan de visite te vragen. Dan kunnen ze zelf bepalen wat ze uitgeven.

Boeken

Mijn dochter is dol op lezen! Op haar lijstje stonden de boeken van de zoete zusjes. Ze kreeg een boek van Superjuffie en wombat en vos. En het boek Nederland van Charlotte Demantons, een heerlijk boek voor jong en oud.

Creatief

Volgens mij ben je nooit te oud om creaties te maken met strijkkralen. Je hebt veel knutselsets. Mijn dochter kreeg een set om zelf nagellak te maken en we hebben ook nog een set om zelf zeepjes te maken in de kast staan.

Een nieuwe rugtas

Als je in groep 5 zit, ben je wel toe aan een nieuwe stoere meiden tas!

Skeelers of ander buiten speelgoed.

Als het maar iets met wieltjes heeft. Onze dochter kreeg van ons een paar nieuwe skeelers. Ze is er erg blij mee en kan het al best goed. Bij haar op school zijn ook de spacescooter en stuntstep erg populair.

Barbies

Mijn dochter speelt steeds vaker met haar Barbie poppen. Lekker tutten met haren en kleertjes. Ze kreeg een barbie huis voor haar verjaardag, waar ze erg blij mee is. En leende laatst uit de bibliotheek een boek om zelf barbiekleertjes te maken.

Heb jij nog leuke cadeautips voor meiden? Laat dan een reactie achter onder deze blog.


In deze blog wordt gebruik gemaakt van affiliatie links.

Een gedachte over “Cadeau tips voor meiden van 8 jaar

Geef een reactie