Feest

Cadeau tips voor een kleuter jongen

Wordt jouw kleuter binnenkort 5 jaar? Of ben je opzoek naar een leuk cadeau voor bijvoorbeeld je neefje of buurjongen? Ik ging opzoek naar cadeau inspiratie voor mijn eigen kleuter jongen en deel deze cadeautjes graag met jullie in deze blog.

Trekkers

Toen wij onze kleuter vroegen wat hij voor zijn verjaardag wilde hebben, was zijn antwoord de grootste trekker. Daarmee bedoelde hij deze trekker van Bruder. En wat is hij er blij mee!

Onze kleuter speelt veel met zijn Bruder speelgoed. Hij schept spliterwten en bouwt wegen. En ook buiten in het gras of de zandbak kan hij er uren mee spelen. Nog een paar cadeautips van Bruder vind je in het lijstje hier onder.

Lego of playmobil

Ik hoor vaak dat kinderen of lego of playmobil leuk vinden en in huis hebben. In ons geval is dat playmobil. Vooral de politie playmobil vindt mijn kleuter leuk. Bij lego en playmobil is voor elk budget wel een leuk cadeautje te vinden. Maar het is slim om de ouders of het kind even te vragen waar het graag mee speelt.


Lady lemonade geeft ook leuke cadeautips waarmee je kleuters blij maakt.


Spelletjes

De meeste kleuters vinden het leuk om spelletjes te spelen. Zeker als ze daarbij kunnen winnen. Al is dat vaak een kwestie van geluk. Als iemand mij vraagt om inspiratie voor spelletjes noem ik altijd als eerste Bunny hop. Een leuk spel, waarbij je door middel van kaartjes niet meer dan 3 stapjes per beurt zet. Maar pas op dat je niet in een val valt als er aan de wortel wordt gedraaid.

Andere spelletjes die leuk zijn voor kleuters

Balspellen

Als je de ruimte in de tuin hebt, maak je een kleuter al snel blij met een voetbal. Met een setje voetbaldoelen, kan de kleuter echt voetballen! Maar ook lekker springen op een skippybal of een kegelspel is leuk voor kleuters.


Lees ook Cadeautips voor een peuterjongen


Heb jij leuke cadeautips voor een kleuter jongen? Deel ze dan gerust in een reactie onder deze blog.

Een gedachte over “Cadeau tips voor een kleuter jongen

Ik vind het leuk als je reageert op deze blog