De creatieve moeder

Deze cadeaus zijn leuk voor moederdag

Het is bijna moederdag. Hier liggen de zelfgemaakte cadeautjes van mijn kinderen al een paar dagen verstopt. En zelfs mijn kleuter heeft nog niks verklapt. Iedereen weet het inmiddels, behalve mama.

Natuurlijk geeft in mijn eigen moeder ook wat op moederdag. In deze blog geef ik een paar tips voor cadeautjes voor onze eigen moeders.

Thee is altijd een goed idee

Volgens mij houden de meeste moeders wel van een kopje thee. Koop een vrolijke mok, of laat je kinderen er een versieren met porselein stiften. Deze moederdagthee van Postvansuus is leuk om cadeau te geven. En als je dan toch losse thee geeft, raad ik je de theemaker erbij aan.

Bron: pixabay

Gepersonaliseerde cadeautjes

Altijd leuk om te geven een cadeau met naam. Bij lettersenzo kan je een vilten tas laten bedrukken met een tekst naar keuze. Vind je het leuker om met je eigen kinderen wat te maken? Dan kan je ze een jute tas laten versieren met textiel- stiften of verf.

Bron: bol.com

Moeder & dochter uitje

Misschien in deze tijd wat lastiger te realiseren, maar hoe gezellig is het om je moeder te trakteren op een gezellig uitje met haar dochter? Samen wandelen en ergens een drankje doen. Een high tea, bioscoop of een dagje naar een welness. Of misschien zelfs wel een nachtje samen weg. Even een momentje alleen met je moeder, bijkletsen zonder de (klein)kinderen erbij.

Brievenbus post

Woont je moeder wat verder weg en zie je haar niet zo vaak? Dan zou je ook via de post wat kunnen sturen. Je kunt natuurlijk een bos bloemen laten bezorgen of een ontbijtmandje regelen via de plaatselijke bakker. Maar je kunt haar ook brievenbuspost sturen. Stel zelf een pakketje samen met dingen waar ze blij van wordt, zoals een tijdschrift of cadeaubon, chocolade en thee, een maskertje of een potje nagellak, bloem- of moestuinzaadjes.

Vind je het lastig om zelf iets samen te stellen? Dan kan je ook via bloompost brievenbuspost met droogbloemen en een mooie kaart versturen.

Wat geef jij jouw moeder cadeau op moederdag? Ik zou het leuk vinden als je dat via een reactie onder deze blog laat weten.


Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en andere leuke berichten via mamajezzblog op Instagram of Facebook.

Let op, deze blog bevat affiliatie links.

Ik vind het leuk als je reageert op deze blog