De voorlees moeder·Feest

Sinterklaas bloghop 2021 – Winactie

Vandaag begint de, vind ik, leukste tijd van het jaar; De Sinterklaastijd! Zal hij ook dit jaar weer goed aankomen in ons land? Wat is de aanloop naar de intocht en daarna naar pakjesavond toch altijd spannend voor de kinderen en wat geniet ik daarvan!
Sinds kort geloofd onze oudste dochter niet meer in Sintkerlaas, dus dit jaar is het voor ons toch een beetje anders, maar wel net zo leuk met nog 2 kinderen voor wie het Sinterklaasfeest nog wel erg leuk en spannend is! Om te vieren dat de Sint en zijn pieten vandaag aankomen doe ik weer mee met de Sinterklaas blog hop en maken jullie kans op veel toffe prijzen!

Sinterklaas blog hop, wat is dat?

Via de Sinterklaas bloghop, hop je van blog naar blog en maak je bij 28 verschillende bloggers kans op leuke prijzen.

Misschien volg je mijn blog al wat langer, maar het kan ook zijn dat je via Yvonne van Vegalifestyle.nl hier terecht bent gekomen.
Yvonne is mama van 3 jongens en de eigenaar van Vegalifestyle, dit is een unieke vegan online magazine. De website staat vol met recepten en andere tips voor veganisten vegetariërs. Met de bloghop kan je bij Vegalifstile een Vegan kookboek winnen.

Welkom bij Mamajezzblog!

Wat leuk dat je via de bloghop op Mamajezzblog terecht bent gekomen!
Voor de gene die mij nog niet kennen, stel ik mezelf hieronder even voor.
Mijn naam is Jessica ik ben getrouwd en mama van 3 kinderen van 9, 5 en 1 jaar.

Op mamajezzblog schrijf ik over mijn leven als werkende mama.
Hoe combineer ik mijn werk met mijn gezin?
Je vindt op mijn blog ideeën voor activiteiten, knutsels en uitjes met kinderen en baby’s. Ik deel persoonlijke- en ervaringsverhalen en daarnaast vindt je elke maand een kinderboekentip op mijn site. Vandaar dat mijn prijs dit jaar een kinderboek zal zijn. Straks lees je hoe je daar kans op kunt maken.

Hop naar de volgende Sinterklaas prijs

Nadat je hebt meegedaan aan mijn winactie, onder aan deze blog, hop dan snel verder naar de volgende blogger!

Want na mij is Judith van Leesleeslees aan de beurt om een toffe prijs weg te geven.
Judith is mama van een zoon, samen zijn ze opzoek naar leuke boeken voor kinderen. Op haar blog kun je veel boekentips vinden. Voor deze bloghop maak je bij leesleeslees kans op een Dolfje Weerwolfje pakket.

De Sinterklaas winactie

Tijd voor de winactie! Dit jaar maak je bij mamajezzblog kans op het boek Alfabet van Charlotte Dematons.
Dit prachtige boek beschreef ik een tijdje terug al op mijn blog en kan je hier terug lezen.

Meedoen is heel simpel

 • Laat in de comments onder deze blog weten dat je mee doet!
 • Ik zou het leuk vinden als je mij volgt op instagram of facebook.
 • Dit bericht delen op social media vind ik erg lief. Dit geeft geen extra winkans.
 • Laat een geldig e-mail adres achter als je reageert in de comments.
 • De actie loopt t/m vrijdag 19 november 2021
 • De winnaar krijgt op zaterdag 20 november 2021 een mail. In verband met de privacy zal er over de winnaar niet worden gecorrespondeerd.

Voorwaarden v.d. winactie
– I.v.m. Privacy gebruik ik jouw gegevens alleen voor het verzenden van deze prijs. Als jouw prijs is aangekomen, verwijder ik je gegevens.
– Graag binnen 24 uur reageren op de mail. Anders ben ik genoodzaakt een nieuwe winnaar te loten. 


Sinterklaas winactie

Deze blog is onderdeel van de #Sinterklaasbloghop2020 die georganiseerd is door Esmee en Amanda.

Deze prijs is niet gesponsord.

102 gedachten over “Sinterklaas bloghop 2021 – Winactie

 1. Dit is een super tof cadeau! Ben fan van haar Sinterklaas boek! Nu onze oudste bijna 4 is en naar de basisschool gaat is een boek over letters wel heel erg leuk! Ik doe graag mee

 2. Dit lijkt me zo’n gaaf prentenboek. Ik ben fan van haar illustraties en heb ook haar Sinterklaasboek in grote uitvoering😍 Vanaf vandaag volg ik je op Instagram 🤗

 3. Ik doe graag mee voor Liz! 🥰
  Altijd al interesse gehad in (leren) lezen en nu in groep 3 nóg enthousiaster. Leuk om met dit boek het beiden te combineren ❤️

 4. Ow, wat een leuke site! En Alfabet lijkt me een super leuk boek. Mijn zoontje heeft bij een vriendje al eens dit boek voorgelezen gehad en hij vond het een super leuk boek! Ik ben hier dus zelf ook heel benieuwd naar…

 5. Wij doen graag mee! Hier in huis zijn we dol op boeken lezen! De oudste van 5 kent alle letters al en is steeds druk bezig om deze ook aan zijn 3 jarige zusje te leren. Ik ben je gaan volgen via instagram (@langzaamlevenindestad)

 6. Oeh… Dit boek is TE gek! Wij hebben het Sinterklaas boek alweer tevoorschijn gehaald en de kinderen raken niet uitgekeken!

 7. Wat een prachtig boek lijkt me dit! Ik doe graag mee voor onze jongste 2 zoontjes. Beide heel erg geïnteresseerd in letters. De middelste is ook op school bezig met letters leren en de jongste wijst overal de letters uit zijn naam aan. Heel erg leuk om de letterkennis samen uit te breiden met dit mooie boek 🙂

 8. Ik ben een grote fan van Charlotte Dematons! Een supermooi boek voor onze kleindochters die uit China komen! Een grote overgang naar Nederland maar met dit lieve en aantrekkelijke boek komen ze vast heel ver met de Nederlandse taal!

 9. Ik vind de Sinterklaas blogshop echt leuk! Je ziet ineens blogs waar je heel blij van wordt, die je zonder deze shop niet snel gevonden had.
  Ik doe ook graag mee voor dit boek. Een keer heb ik dit boek ingekeken, maar wat een mooie illustraties.

 10. Leuke winactie met dit prachtige alfabet prentenboek, Leuk voor mijn jongste buurmeisje die een beetje jaloers is op haar grote zus, die nu lezen leert. Met dit mooie boek kan ze samen met haar moeder aan de slag zodat ze het ook snel kan leren.

 11. Ik heb de blog over de boekrecensie nog gelezen. Prachtig boek zoals die van Charlotte Dematons. We hebben dat van de Gele ballon wel eens van de bieb geleend. Met dit zal mijn dochter heel blij zijn, kan ze hele verhalen bij verzinnen. En als ze er te groot voor is, aan haar kleine nichtjes geven.

 12. Wat leuk weer zo’n Sinterklaasbloghop.
  Ieder jaar doe ik mee en ben via Vegalifestyle op jouw blog gekomen.
  Ik volg bloglovin(heb geen andere Social Media) en doe graag mee voor het boek : Alfabet. Hier is mijn jongste kleinkind heel blij mee.
  Hop nu weer door naar Leesleeslees.

 13. Onze jongste dochter zit in groep 3 en is bezig met letters. Zij zal dit boek gaan verslinden en geweldig vinden.

 14. geweldig leuk en leerzaam voor onze tweeling die op school net met letters bezig is ze vinden dit best wel moeilijk hiermee kunnen ze thuis lekker oefenen en zijn ze hierin wat zekerder op school

 15. Dit boek had ik vorige week nog in mijn handen! Prachtig èn super voor mijn zoontje die enorm met letters bezig is!

 16. Sinds haar prachtige boek “De gele luchtballon” ben ik een groot fan van Charlotte Dematons. Met dit boek kan ik mijn nichtje verrassen met Sinterklaas!

 17. Deze geweldige prentenboek wil ik voor mijn stoere neefjes winnen. Ideaal voor hun ontwikkeling en heel leuk als Sinterklaas cadeau!

 18. Vet cool boek, zoals alle boeken van Charlotte Dematons! Ik maak graag kans voor mijn dochter, die letters interessant gaat vinden.

 19. Wat ontzettend leuk. Ik ben al vanaf vanmorgen blogs aan het lezen!! Ik doe heel graag mee voor dit ontzettend leuke boek. Ik lees (als vrijwilliger) voor aan kinderen met taalachterstand en ik heb dit boek al vaak geleend daarvoor van de bibliotheek maar dit boek zou ik heel graag standaard in mijn leestasje willen

 20. Ik heb al veel enthousiaste verhalen gehoord over dit boek! Ik maak dan ook graag kans! Zullen ze hier erg leuk vinden!

 21. Geweldig mooi boek, dat mijn kleinzoontje al verschillende keren van de bibliotheek heeft geleend! Blijft boeien – ook door de letterdief- 😉 Ik doe graag mee met deze feestelijke actie!

 22. Ik ben juf en dit boek is voor de kleuters ontzettend leuk en leerzaam. Ik zou deze graag regelmatig voor willen lezen aan onze eigen kleuter, maar ook aan de groep.

 23. Heel erg leuk voor de kinderen 😀😀, ik doe erg graag mee 😊😊 Groetjes Anneliese de Waal @AnneliesedeWaal

 24. Wat een prachtig boek. Ik heb het in de schoolbieb, waar ik biebmama ben, al eens bewonderd.
  Ik zou deze vaak pakken thuis en mijn dochters ook.

 25. Leuk zo’n bloghop, ik doe graag mee! Dit boek staat nog op mijn wensenlijstje. Leuk voor mijn dochter en voor op school in mijn klas!

 26. Een ontzettend gaaf boek. Wij hebben het een tijd geleden geleend in de bibliotheek en de kids raakten niet uitgekeken!

 27. Jaa dit boek hebben we een keer geleend bij de bibliotheek en die viel zo in de smaak bij mijn dochter. Laatst zag ze het boek staan bij een boekenwinkel en wilde ze hem weer hebben. Zou mooi zijn om hem zelf te hebben.

 28. Hi Jessica,

  Wat een super leuke prijs, zo attent dat je dit boek wilt geven aan iemand (die daar onwaarschijnlijk blij mee zal zijn). Ik doe mee voor mijn zoontje die toevallig op 20 november 6 jaar wordt.
  Dit boek heeft hij op zijn verlanglijstje staan. Telkens als we door de boekenwinkel lopen zegt hij mama, dit boek heb ik ook op school. Er staan geen letters in, maar er zijn zoveel mooie plaatjes.
  Mocht ik kans maken dan is dit het perfecte verjaardagscadeau voor hem, ik weet zeker dat hij niet uitgebladerd raakt! En mama ook niet 🙂

  Groetjes, Carmen

 29. Dit is zo’n fantastisch leuk boek voor zowel klein als groot! Mijn jongste zoontje is enorm bezig met letters, dus dit cadeau zou hij geweldig vinden; samen speuren!

 30. Ik doe graag mee om dit leuke boek Alfabet te winnen. Zoveel mogelijkheden om met de kindjes aan hun taalontwikkeling en woordenschat te werken en gewoon ook leuk om te zoeken en verhaaltjes te verzinnen.

Ik vind het leuk als je reageert op deze blog