De moeder

Zelf een notitieboekje ontwerpen

Als moeder van drie kinderen en als blogger ben ik dol op notitieboekjes. Ik heb er verschillende, voor verschillende onderwerpen. Een bullet journal gebruik ik voor mijn blog, boekjes om dingen over de kinderen in op te schrijven en een notitieboekje om mijn boodschappenlijstjes in op te schrijven. Extra leuk om er in te schrijven, als het boekje een persoonlijke uitstraling heeft. Voor Studentendrukwerk mocht ik zelf een notitieboekje ontwerpen.

Notitieboekje ontwerpen

Via de website van Studentendrukwerk kan je heel makkelijk zelf een notitieboek bedrukken. Je kan kiezen tussen een A4 en een A5 formaat. Ik koos voor de A5, deze kost €8,08. Je kunt een bestaand ontwerp kiezen maar ook zelf een ontwerp maken. Ik vind zelf een notitieboekje ontwerpen het leukste. Je kan zelf foto’s toevoegen aan je ontwerp. Wat ik erg handig vond dat je via de site heel makkelijk een foto kunt uploaden vanuit facebook, instragram of google drive. Je hoeft dus niet eerst een leuke foto op je computer te zetten. Je kunt de kaft van het notitieboekje versieren met een achtergrond. Hiervoor kan je een foto gebruiken, maar er is ook keuze uit verschillende patronen en kleuren als achtergrond.
Ik koos voor een vrolijk gebloemde achtergrond en een foto van mijn kinderen op de voorgrond.
Daarna kan je nog decoratie toevoegen en de foto’s in lijstjes of verschillende vormen zetten.
Voor mijn foto gebruikte ik een lijstje, om hem wat duidelijker naar voren te laten komen.
Daarna zette ik er nog een tekst onder. ‘Boodschappen’ Omdat ik dit boekje ga gebruiken voor mijn boodschappenlijstjes.

Lees ook: Mok bedrukken

Klaar om te verzenden

Als je klaar bent met je notitieboekje ontwerpen is het tijd om hem te gaan bestellen. Je kan kiezen voor een boekje met blanco pagina’s of met lijntjes. En of je de kaft een matte of glanzende uitstraling geeft.
Ik koos voor lijntjes en glans.
Je kunt meerdere boekjes van je ontwerp tegelijk bestellen. Handig als je het bijvoorbeeld cadeau wilt geven aan opa’s en oma’s. Of als je ze wilt gebruiken voor je eigen bedrijf.
Volgens de website duurt verzenden van het notitieboek 3 dagen. Ik bestelde mijn boekje op dinsdag en het werd op donderdag, via brievenbus post bezorgd. De kosten voor het brievenbus pakketje zijn €2,95.
Als je bij Studentendrukwerk een bestelling doet voor €30,- of meer, betaal je geen verzendkosten.
Je kunt namelijk nog veel meer leuke artikelen zelf ontwerpen. Zo kan je bijvoorbeeld ook heel makkelijk zelf een T-shirt bedrukken.

Waarvoor gebruik jij graag een notitieboekje?


Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en andere leuke berichten via mamajezzblog op Instagram of Facebook.

Geef een reactie