Naar school

Trakteren in de bovenbouw

Hieperdepiep hoera!
Op de 1e dag van het nieuwe schooljaar werd mijn dochter 10 jaar!
Ze zit nu in groep 7. We gingen samen opzoek naar iets leuks om te trakteren in de bovenbouw.
In deze blog heb ik de leukste traktatie ideeën voor jouw tiener op een rijtje gezet.

Chips trakteren in de bovenbouw

Trakteren op chips is bij mijn dochter op school in de bovenbouw erg populair. Van kleine potjes pringels, met of zonder leuke wikkel er omheen, tot ‘gewoon’ een zakje chips.
Vorig jaar toen mijn dochter in groep 6 zat, maakten we zelf een vrolijke wikkel om een zakje chips en trakteerde ze dit samen met een chocolaatje.

@mamajezzblog

Fluit lolly’s en kleine cadeautjes

Vaak vinden kinderen de meest simpele dingen heel erg leuk. Al geloof ik niet dat de meeste leerkrachten heel blij worden van een fluit lolly. Maar de meeste tieners vinden dit een leuke traktatie. Mijn dochter koos er dit jaar in groep 7 voor om een gewone lolly te trakteren samen met een mini-traploper of stuiterbal.

var bol_sitebar_v2={“id”:”bol_1663427854217″, “baseUrl”:”partner.bol.com”,”productId”:”9200000129655642″,”familyId”:””,”siteId”:”1007545″,”target”:true,”rating”:true,”price”:true,”deliveryDescription”:true,”button”:true,”linkName”:”Toi-toys%20Stuiterbal%2010%20Stuks%202%2C3%20Cm”,”linkSubId”:””};https://partner.bol.com/promotion/static/js/partnerProductlinkV2.js

Bekende figuren trakteren in de bovenbouw

Veel kinderen in de bovenbouw gamen graag. Ik vond verschillende traktaties op pinterest, te te maken hebben met games of tekenfilms. Bijvoorbeeld een pokémonbal gemaakt van een Oreo koekje. Of mario party cake pops.

Bron; Pinterest

Lees ook; Vrolijke voorverpakte traktaties voor de kinderopvang

Hoera 10 jaar

Hoe leuk is het om een echte 10 te trakteren als je tien jaar bent geworden. Een koekje samen met een donut vormen een vrolijke 10 als je die samen in een zakje stopt.

Nog meer koekjes trakteren

Sowieso is trakteren op koekjes of cake al snel een succes in de bovenbouw. Of je ze nou zelf gebakken en versiert hebt met je kind. Of dat je ze hebt gekocht en vrolijk verpakt in een bekertje of bakje. In de bovenbouw hoeft het volgens mij allemaal niet zo uitgebreid, als het maar lekker is!

Vind je het lastig om zelf een leuke traktatie te verzinnen of heb je geen tijd om er een te maken? mijnleukstetraktatie maakt erg leuke traktaties op maat.

Heb jij nog leuke ideeën om te trakteren in de bovenbouw? Deel ze dan in een reactie onder deze blog. Misschien kan je er andere ouders mee helpen.Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en andere leuke berichten via mamajezzblog op Instagram of Facebook.


Let op, deze blog bevat affiliatie links.


2 gedachten over “Trakteren in de bovenbouw

  1. leuke tips Jessica. onze oudste zit nu in de bovenbouw, maar we hebben nog een heel schooljaar te gaan. Dus kunnen even stiekem afkijken wat de rest doet. Hoewel ze vaak toch haar eigen ding nog wil doen. 😉

Geef een reactie