De moeder·De voorlees moeder·Review

Het grote boek over voertuigen

Is jouw kind ook zo gek van alle verschillende voertuigen. Dan is het grote boek over voertuigen een boek wat je thuis in de boekenkast moet hebben staan. In dit boek kijk je je ogen uit! Je vindt er alle voertuigen in terug die rijden, varen en vliegen.

Het grote boek over voertuigen

‘Til de flappen op en ontdek hoe een boot, een maaidorser of een vliegtuig er vanbinnen uitziet. Speel met de talloze bewegende elementen om te zien hoe bepaalde machines werken. En droom je ervan brandweerman of politieman te worden? Kijk dan mee hoe het er bij hen aan toe gaat! Meer dan 60 bewegende elementen! Hoe werken bulldozers en kraanmachines? Wat vervoeren al die grote vrachtwagens die je onderweg ziet? Wat vind je allemaal op een cruiseschip? En welke ruimtevoertuigen zijn er allemaal?’

Wat vinden wij van het boek?

Het grote boek over voertuigen staat vol met voertuigen waarvan je elementen kunt bewegen. Vooral mijn jongens zijn dol op dit boek. Er staat bij dat het boek geschikt is voor kinderen vanaf 5 jaar. Maar mijn peuter vind het boek ook al erg leuk. Vanwege de schuifjes en flapjes, kijken we altijd samen in het boek, want ik zou het zonde vinden als het scheurt. Op iedere bladzijde staan voertuigen over een bepaald onderwerp. Van de bouwplaats tot de hulpdiensten. De namen van de voertuigen staan er bij, dus je kind kan al spelend een heleboel leren over de voertuigen. Ik vind het een heel mooi en leerzaam boek voor kinderen die dol zijn op voertuigen.

Over het boek

Anne-Sophie Baumann  – Het grote boek over voertuigen. 

Uitgeverij; Infodok.
ISBN; 978 90 022 7780 1 

Andere boeken in deze serie zijn Het grote boek over dieren en Het grote boek over water.


Voor het schrijven van deze review ontving ik een recensie exemplaar.

Let op! Deze blog bevat affiliatie links.

Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en andere leuke berichten via mamajezzblog op Instagram of Facebook.

Geef een reactie