Feest

Sinterklaas bloghop 2020 – Winactie

Ja! Vandaag komt Sinterklaas weer aan in Nederland! En ondanks dat we dit jaar niet naar een feestelijke intocht kunnen, maken we er toch een feestje van vandaag! Met pepernoten, in sinterklaas en pietenkleding op de bank, kijken wij straks naar de intocht op tv.
En ondertussen maken jullie kans op leuke prijzen met de Sinterklaas bloghop 2020!
Lees snel verder!

Sinterklaas bloghop

Via de Sinterklaas bloghop, hop je van blog naar blog en maak je bij 39 bloggers kans op leuke prijzen.
Misschien ken je mijn blog al, maar het kan ook zijn dat je via 123cadeauidee.nl op mijn blog terecht bent gekomen.
Martine heeft een website vol met leuke cadeau ideeën voor jong en oud. Bij haar maak je kans op een verassingspakket voor kinderen.

Welkom bij mamajezz

Welkom op mijn blog! Ik ben Jessica, moeder van 3 kinderen.
Ik ga graag met mijn kinderen op pad of ik ben thuis aan het haken en knutselen. Ik sta graag in de keuken om lekkere dingen te bakken of koken.
Dit alles komt samen op mamajezzblog.
Ik blog over mijn leven als werkende moeder. Hoe combineer ik mijn gezinsleven met mijn werk?
Ik vind het leuk om door middel van mijn blogs andere ouders te inspireren en informeren. Door te schrijven over onderwerpen die ik als werkende moeder in het dagelijks leven mee maak of waar ik tegenaan loop.

Hop door naar de volgende blog

Nadat je hebt meegedaan aan mijn winactie, onder aan deze blog, hop je snel verder naar de volgende.
Ik stuur je graag door naar BlogsbyIngrid. Ingrid is mama van 2 meiden en blogt over kids(fashion), lekker eten, beauty en lifestyle. Bij haar maak je kans op Vtech Sparklings Foxy!

Winnen!

Tijd voor mijn win-actie. Je maakt kans op een strijkkralen pakket!
In deze handige opberg box kan je strijkkralen en figuurtjes makkelijk bewaren en mee nemen.
Het pakket bevat een aantal zakjes met strijkkralen en 3 leuke figuurtjes om mee aan de slag te gaan.

Wat moet je doen?

Meedoen is heel simpel

 • Laat in de comments onder deze blog weten dat je mee doet!
 • Ik zou het leuk vinden als je mij volgt op instagram of facebook.
 • Dit bericht delen vind ik erg lief
 • Laat een geldig e-mail adres achter als je reageert in de comments.
 • De actie loopt t/m zaterdag 21 november.
 • De winnaar krijgt op zondag 22 november een mail. In verband met de privacy zal er over de winnaar niet worden gecorrespondeerd.

Update 22 november 2020 – De winnaar is via de mail op de hoogte gesteld.

Voorwaarden v.d. winactie
– I.v.m. Privacy  gebruik ik jouw gegevens alleen voor het verzenden van deze prijs. Als jouw prijs is aangekomen, verwijder ik je gegevens.
– Graag binnen 24 uur reageren op deze mail. Anders ben ik genoodzaakt een nieuwe winnaar te loten. 

Deze blog is onderdeel van de #Sinterklaasbloghop2020 die georganiseerd is door Esmee en Amanda.

95 gedachten over “Sinterklaas bloghop 2020 – Winactie

 1. Strijkkralen, ze blijven leuk, vroeger zelf veel mee gespeeld en nu onze eigen kids, deze set zouden ze geweldig vinden!

 2. Ik doe graag mee voor mijn kleuterklas. Thuis hebben we deze leuke strijkkralen al. Maar voor de fijne motoriek op school ook super.

 3. Wat een leuke actie! Volgend jaar zou ik daar ook graag aan meedoen met mijn blog :-). Ja, ik doe ook graag mee met de winactie. Strijkkralen zijn altijd leuk!

 4. O ja dat is geweldig zeg. Super voor onze 2 meiden. Ze zijn graag bezig met strijkkralen. Soms liggen er op woensdagmiddag wel 8 werkjes klaar die ik mag strijken. 🤩🍀🍀 wij wagen graag een kansje. 🍀🍀😘

 5. Met deze actie doe ik graag mee, mijn zoon speelt al jarenlang heel graag met strijkkralen en is het nog lang niet beu.

 6. Wat een heerlijk opgeruimd speelgoed! Na de rommel die onze oudste dochter hiermee maakte, lijkt me dit fantastisch! Ik doe graag mee!!

 7. Wat leuk! Hier zouden onze jongens heel blij van woorden. Want hier maken ze de mooiste figuren en versieringen van!

 8. Wat een leuk begin van het weekend. Deze Sinterklaashop is echt ontzettend leuk en wat een mooie prijs, een strijkkralen pakket daar zou ik mijn tweelingdochters helemaal blij mee maken. Heel veel succes met de actie! Ik hop weer even verder!

 9. Dit zou super zijn om te winnen voor onze dochter!
  Nu hebben we overal bakjes met strijkkralen staan, maar hiermee kan het allemaal in 1 mooie opbergbox

 10. Superleuk die bloghop!! Kijk er elk jaar weer zo naar uit!
  Dit cadeau gaat mijn dochter zo leuk vinden! Ik doe dus heel graag mee en ga o-zo-snel verder hoppen!
  Liefs van Saskia

 11. Mijn nichtje is dol op strijkkralen en moeder mag ze uiteraard strijken, ik doe graag voor haar mee, zodat ze weer een tijdje vooruit kan, zou ook een mooi sinterklaascadeautje zijn.

 12. Een paar nieuwe strijkkralenborden liggen hier al verstopt, want daar maak ik mijn strijkkralenfanaat heel blij mee. Dit pakket past er nog prima bij!

 13. wat een tof pakket Jessica, ik doe graag mee voor mijn trio, al is de jongste nog wel wat te klein, maar de oudste twee gaan dit geweldig vinden.

 14. Leuk dat je meedoet met de bloghop!
  Ik maak graag kans, mijn kleuter maakt regelmatig wat met strijkkralen en ons kralen opberg systeem kan wel wat meer ordening gebruiken 😉

 15. Oeh… het motto van mijn meiden is: strijkkralen heb je nooit genoeg 😉
  Dus hier doe ik heel graag voor mee. En hop daarna weer verder met mijn rondje!

 16. Mijn dochter heeft voor het eerst strijkkralen op haar verlanglijstje staan. Niet omdat ze ze nooit wilde hebben, maar omdat wij voor het eerst een strijkijzer hebben :). Eindelijk kan ze ze dus vragen, dus staan ze met stip boven aan haar verlanglijstje.

 17. Ik doe graag mee voor mijn dochter van vier. Op het moment is ze steeds meer bezig met knutselen, kettingen maken enzovoort. Vroeger vond ik strijkkralen ook altijd erg leuk. Laatst heb ik dan ook met mijn dochter paarden gemaakt van strijkkralen. Het lijkt mij erg leuk om dit vaker met haar te doen nu de donkere dagen er aan komen.

 18. Altijd leuk, en met een beetje hulp kunnen er mooie figuurtjes worden gemaakt , die je weer kan inlijsten voor op de slaapkamer. mooi speelgoed we doen graag mee aan deze leuke actie.

 19. Wat een leuke prijs! Ik heb dat zelf vroeger heel veel gedaan… Op een gegeven moment was mijn moeder er wel klaar mee hahahaha Met Daan (5) heb ik het eigenlijk nog nooit geprobeerd, ben heel benieuwd wat hij ervan zal vinden! Ik doe mee 🙂

 20. Wat een leuk cadeau! Die wil ik wel graag winnen voor onze kleine man! Nu het buiten spelen weer wat minder wordt kan hij hier zich prima binnen mee vermaken.

 21. Echt een leuke winactie. Ideaal voor mijn buurmeisjes als ze hier op woensdagmiddag komen spelen als hun mama moet werken. Heel graag dus!

 22. Dit zou mijn❤ kleinzoon vast geweldig leuk vinden om te gaan doen. Het brengt bij mij weer leuke jeugdherinneringen naar boven deze gave 🤗 strijkkralen. Ik zou het echt fantastisch vinden om dit nu samen met mijn kleinzoon te gaan doen. Ik doe er maar wat graag voor mee!!🍀🍀🍀

 23. Weer een nieuwe blog ontdekt door deze bloghop, leuk! Mijn dochter is nu oud genoeg en heeft de strijkkralen ontdekt op school. Wat zou het leuk zijn als ze straks thuis ook een setje heeft staan. Een mooi Sinterklaascadeau. Ik ga duimen!

 24. Net als lego, je stapt erop en je denk….grrr wat is dat nu weer voor akeligs..jawel weer een strijkkraaltje 😂
  Tientalle werkjes zijn al volbracht en toch is en blijft dit heel lang een enige bezigheid. Ze zijn niet aan te slepen en onder iedere plantenpot staat wel een onderzetter van strijkkralen. Zelfs in oma’s toillet hangt een strijkkraalwerkje van onze dochter. Haar eerste zal ik nooit vergeten. Uit haar eerste groep op school. Een grote kameel waar het vormpje waarop je t maakt perongeluk door de meester mee is gestreken. Extra sterk en onverwoestbaar crea rn kleurrijk werkje! Altijd weer leuk voor ons rupsje nooit genoeg 😊😘

 25. Mijn zoontje van 6 is gek op strijkkralen en zelfs zijn oudere zus van 13 doet nog regelmatig graag mee 😄. Dit zou dus deze prijs zou zeer welkom zijn! 🤞🏼

 26. Wat een mooi cadeau en lekker praktisch. Mijn twee meiden zijn gek op die kralen maar die vormpjes liggen overal …..ideaal cadeau.. ik doe graag mee.

 27. Leuk! De boys hier zijn gek op strijkkralen. Mama stiekem ook. Behalve dat strijken. Daar ben ik niet de beste in. Dus hier worden de gemaakte vormpjes best vaak weer terug gegooid. Maar we zijn intussen toch best een eind door onze voorraad heen. Dus dit zou een geweldig cadeau zijn!

 28. Goed voor de motoriek ook; strijkkralen. en daar heeft onze Jarno nog weleens moeite mee dus om te oefenen en het leuk te houden zou dit zo leuk voor hem zijn. ik doe graag mee en volg uiteraard via fb.

 29. Oh, wat leuk zeg, er wordt hier graag met strijkkralen gespeeld, maar ik wil wel altijd Hama, die andere merken smelten helemaal niet fijn. Een goeie bewaarbak hebben we echter nog niet, dus ik doe graag mee

 30. Ik zou deze graag willen winnen voor onze zoon. Hij heeft de strijkkralen ontdekt op school. Nu zou hij thuis ook graag strijkkralen willen hebben. En zo wordt de strijkijzer ook nog gebruikt🤣 als onze dochter groter is dan kan zij er ook nog mee spelen.

 31. Wauw wat leuk! Ik ga je volgen via Facebook! Wij doen graag mee voor de kids. Een super leuk cadeau voor in de zak van Sinterklaas 🎁

 32. Mijn dochters zijn dol op strijkkralen. En als ze er even geen zin in hebben gebruiken ze de kralen als voer voor de playmobil paarden haha. Ik volg je op Facebook en op Instagram

 33. Mijn dochter en ik hebben sinds kort de strijkkralen ontdekt, wat leuk zeg! Ik waag dus ook graag een kans voor dit pakket.

 34. ik doe hier erg graag aan mee, mijn beide kinderen jongen en meisje vinden strijkkralen erg leuk om te doen.

 35. Ja ik doe graag mee,voor mijn dochtertje. Ze heeft al strijkkraaltjes(en dat vond ze leuk) maar dat zijn erg moeilijke ontwerpen die ze nog niet alleen kan. Dit sluit wel goed aan bij haar leeftijd.

 36. Dat is handig! Mijn dochter wordt altijd chagrijnig van het zoeken naar de juiste kleur strijkkralen. Dus ik doe graag mee met deze winactie.

 37. Niet alleen meisjes zijn dol op knutselen want hier in huis 2 jongens die het helemaal geweldig vinden!
  Hier komen we de komende kille thuis zit maanden wel mee door en mama doet stiekem mee 😉

 38. Wat weer een leuke winactie!
  Mijn zoontje Daan is gek op strijkkralen en we kunnen wel weer wat nieuwe gebruiken! Ik vind de opbergkoffer er ook erg mooi uitzien! Een beetje gesorteerd op kleur kunnen opbergen is super handig!

Ik vind het leuk als je reageert op deze blog